Huh, tänään oli kyllä rankka päivä meijän Hipitiuksella. Ekaks aamulla pissilenkki, sit aamupäivällä tonne koirapuistoon riehuun 6kk Hilma jackrusselin kanssa, oli siellä sellanen westie-herrakin. Sielä nää kirmaili sitten pari tuntia. Hippua välillä pelottti kun tää Hilma-neito oli kovin touhukas ja juoksi ja riehu kauheesti, Hippua välillä pelotti niin piti huilia mamman jaloissa penkin alla. Ja tietty tää kuumuuskin teki osansa. Vettä kului! Sit tää hyppäs ankkalampeen uimaan! Kivat sille! Joutu peseen sen sit kun tultiin kotio.. No kuudelta alko pentukoulu. Siellä oli kivaa ja saatiin paljon hyviä käytännön vinkkejä kouultuksiin, ja Hippu oli kovin reipas!  Vaikka siellä oli koiria niin Hippu pysty keskittyyn aika hyvin koulutuksiin ja muhun, tietty kun kovin läheltä mentiin ohi niin Hippu olis kovasti menny leikkimään. Eli sitä tarvinee alkaa harjotteleen ihan tuolla ulkonakin, kontaktia kun ohitetaan koiria. Nykysin ohi meneminen menee niin että tää olis menossa leikkiin vaikka kuinka toinen koira rähisis tälle :D

No koulutuksien jälkeen me lähettiin uimaan! Saatiin vinkki hyvistä uimapaikoista ja käytiin testaan yks kehuttu, kaukajärvellä! Se oli tosi hyvä ja siellä oli sellanen hyvä matala hiekkaranta. Siellä kävi ihmisiäkin mutta siellä oli paljon koiria myös. Ei se tainnu ihan viralinen koiraranta olla mutta ei siellä kukaan valittanu ja siellä oli muitakin koissuja. No mentiin itekkin kahlaan veteen ja Hippu tuli perässä. Mulla oli nameja ja niitä annoin aina neidille kun se tuli eteenpäin. Kyllä se näytti tykkäävän! Välillä piti juosta rannalle mun laukkua penkoon kun siellä oli nameja. :D Ja takas uimaan. Kyllä se jopa ihan UI!!! Koiraa se uiskenteli vähän aikaa! Ja mä pelkäsin että se hukkuu mut joku viisas koiranomistaja kertoi että koirat ei huku... ;D  Mistä sitä voi kaikkee tietää... Oli kivaa, mennään huomennakin, kiva jos tosta tulis vesipeto niin sais aina viedä kessin uiskenteleen.

Mä olen ylpeä tosta pennusta. Ehottomasti. Se on hieno koira. Ja oppivainen. Hampaitakin sillä on jo vaihtunu eikä se pure niin paljon enään, jess!

807577.jpg

Nuuskutusterveiset!!!