Jep, nyt se alkaa. Hampaat alkaa vaihtua. Eilen huomasin että kaks alahammasta edestä on poissa, hauskan näkönen kun pelkkä rako on vaan. Tänään aamuna katoin niin toinen etuhammas ylhäältä on poissa ja viereinen on enää himpun verran toisesta kulmasta kiinni! Kivaa. Alkaa varmaan se pahin puremisvaihe kohta ja sit se alkaa väheneen. Kauheesti luita oon antanu että saa järsiä ja niitä se tykkääkin järsiä. Meillä on sellanen täyskuminen pieni puuhapallo mihin saa sisälle raksuja, Hippu tajus heti idean ja tökki sitä nenällä eteenpäin että sai raksuja tippuun sieltä. Mamman viksu tyttö! Ihan oikee Kongi tarttee sille käydä viel ostaan, taikka tilata.

Mamma Rosalle rapsutusterkut täältä! Ja tosiaan, ajattelinkin että ukko saa lunssitauolla tulla ulkoiluttaan jos mulla on pisempi päivä että saa vähä remuta. Onneks on nuo kissat niin ei ihan yksin tartte olla.

Mittasin tänään ton pirpanan säkääkin, 27cm sain mitaks, ei ihan tarkka mitta kun ei tuo pysy paikallaan sekuntia kauempaa. Mut vähä alle 10cm tulee vielä. Painoa tuolla on jo 6kg :) Ensi viikolla onkin tehosterokotteitten aika. Se siru sitten laitetaan vähän myöhemmin. Sisäsiisteys opetus on mallillaan, vielä tulee pisuja sisälle, mutta kakkoja ei oikeestaan ollenkaan. Yön tuo jaksaa pidättää kokonaan. Flexi ollaan ostettu ja siinä tuo tykkää kulkee kun pääsee pusikkoon vähä pisemmälle haisteleen. Sit jos se lähtee vetään kauheen pitkälle niin sanon "Hippu, odota", niin Hippu pysähtyy istumaan kilttinä tyttönä ja odottaa niin kauan kun oon sen vierellä ja sitten lähtee taas käveleen. Hienosti tuo kyllä oppii.

Mistä puheenollen.. Kuukauden päästä alkaa Hipulla koirakoulu! Mä ilmotin meidät semmoselle tapakurssille. Musta se on hyvä, niin saa vähä ohjattua opetusta, niin on sitten itekkin helpompi lähtee opetteleen asioita. Mäkin innolla odottelen sitä! Se on viel sunnuntai-iltasin niin se aikakin on hyvä. Sosiaalinen tuo pentu on, se vähä jännittää et mites kun mennään sinne muiden koirakkojen kanssa ja tää on heti kaikkia ihmisiä ja koiria menossa kattoon ja haluis leikkiä :D Ja ne kun ei oo sallittuja noissa kouluissa.. Noh, eiköhän kaikki ymmärrä et tuo on pentu.

Ulkonakin on kiva mennä kun kaikkia pitäs päästä morjestaan. Mut kiva vaan että on sosiaalinen tapaus. Mielummin ylisosiaalinen kun arka ja pelkäävä. Nyt me vaan nautitaan kesästä, käydää kävelyillä ja ajateltiin johonkin rantaankin mennä, jossa Hippu sais mennä uimaan tai ainakin kastaan jos haluaa. Saa nähä mitä siitä tulee! :)

Hyvää kesää kaikille!!!