Eli otsikon mukaisesti, meillä asuu HIRVIÖ! Tuo on kun riivattu. On se ihanakin, välillä :D Sisäsiisteys opettelu ollaan alotettu nyt ihan täysin, välillä lirahtaa pissit paperille ja kakatkin hätätapauksessa mut hyvällä pohjalla ollaan. Ilopissat lentää het kun näkee jonkun ihmisen tai koiran, kotonakin jos tuun suihkusta niin neiti on niin ilonen kun näkee mut "pitkästä" aikaa ja pisuthan siinä pääsee :D

Ruokaakin oomme vaihtaneet Hipulle. Hippu syö nyt Jahti&Vahti Energy -nappulaa liotettuna piimän ja pellavaöljyn kanssa. Ja hyvin maistuu. Kakkakasoista on tullu puolta pienempiä ja kakka on kiinteetä koko ajan. Eli ruokaan oomme tyytyväisiä. Eikä ollu huisin kallistakaan. Lihaa ja sellasta lisätään sit siihen vielä lisäksi. Siankorvaa neiti on jyrsiny viimeset kaks viikkoa ja se ei oo pienentyny juuri yhtään, tykkää siitä kyl kovasti. Luitakin on saanut. Kongi tarttee hankkia vielä, on muuten yllättävän kalliita kun kävin kattoos niitä eläinkaupasta! Mut sellanen hankitaan, hinnalla millä hyvänsä! Saa neiti tekemistä kun mäkin alotan koulun 14. elokuuta, sit se joutuukin oleen päivät täällä yksin. Tai siis, kissojen kanssa.

Tosta yksinolosta.. Me on rajattu niin että Hippu on pelkästään olohuoneessa. Kissat pääsee halutessaan olohuoneeseen myös. Kun ollaan lähössä heittelen raksuja ympäri olohuonetta ja Hippu niitä menee innoissaan ettiin ja syömään ja sillä väin me lähdetään. Ollaan kyl huomattu että ulvoon se jää kun lähetään mutta jos vaikka käydään ihan lähikaupassa vaan niin kun tullaan takas noin 15-20min päästä niin ei kuulu enään mitään. Joten tuskin jaksaa kauaa ulvoa. Tämä mua vaan huolettaa kun alotan sen koulun. Kun meen kouluun kumminkin 8-10 välillä ja tuun 1-4 välillä kotiin ja avo on töissä 7-15.30... Et jos on pitkä koulupäivä niin avon tarttee vissiin käydä ulkoiluttamassa lunssilla Hippua. Mut sit taas mietin sitä että kannattaako tänne tulla kesken päivän ja lähteä melki samantien ja sit sille tulee taas ikävä... Hmm.. Tätä tarvii miettiä. Saa kommentoida ;)

Kissat on kovilla välillä kun neiti ei oo vieläkään tajunnu että kissoja EI kiusata ja hyökitä niitä kohti. Haavereita ei oo sattunu, kissat sähähtää, ja läppäsee jos tuo tulee liian lähelle. Kissat on ihan ok ton kanssa kunhan toi ei hyöki niitä kohti. Muuten ne on ihan kavereita. Jopa leikkii yhessä "juostaan-kilpaa-kämppää-ympäri" -leikkiä ;) Nyt sovelletaan 10min arestia jos neiti hyökkii kissoja kohti, saa nähä auttaaako.

Ulkona on hauskaa kun tavataan jotain koiria, aina pääsee leikkiin ja yleensä Hippu on se joka riehuu jatoinen koira kattoo vähä vinoon kun tällä riittää energiaa ;) Mut viikko sit tavattiin cairninterrieripentu, 8vkonen ja Hippu oli 13vkonen, niin tää cairni pisteli hippua matalaks niin et Hippu alistu ja vikisi kun pikkunen kiusas :D Mua nauratti et kerrankin Hippu saa köniin. Joka kerta kun se pääsee leikkiin jonkun kanssa ja jatketaan matkaa niin se kattoo mua just sillain et "hei näitsä mamma, mä leikin, mä sain kavereita, näiksänäiksänäiksä?!?!", se on hellyyttävää :P

Koulutukset on vähä siinä että perushommat tuo osaa. Ulkona osaa odottaa ja istua jos sanon käskyn. Johkin penturyhmän olis kiva mennä. Pääsis opetteleen asioita kunnolla, mulla motivaatio rakoilee jos pelkästään yksin koulutan. Plus että mulla meinaa mennä hermo :D Jep, kärsivällisyys olis ihan hyvä piirre kun koluttaa koiraa. Eli pentukurssia tarttee alkaa ettiin.

Nyt neiti koettelee ilmeisesti meitä, ei usko itään, puree, on puntissa kiinni jatkuvasti, on tajunnu osaavansa murista, mikä on huvittavan kuulosta. Onneks neiti ei hauku mikä on positiivista. Ulvoo vaan, onneks ei sitäkään kovaa kun ääni on sellanen kähee vähän.

Mut eiköhän tää tästä kun ikää tulee. Neiti painaa jo viitisen kiloa, ponteva tyttö! :)

739628.jpg

Hippu väsähti lenkillä justiin rapun eteen eikä meinannu millään lähtee nurtsilta kotio :D

739658.jpg

Siinä meijän Helmi hengailee kun avo tekee iltapalaleipiä, kärkkyy kinkkua ;)