Kylläpä aika on hurahtanut, tänään oli 12vkosella HIpulla ekat rokotukset. Lääkäri kehu pentua reippaaksi ja rohkeaksi, Hippu edes huomannut mitään kun lääkäri tuikkas piikin kun söi niin onnellisena lääkärin antamia raksuja. Mammaa taas puolestaan vähä heikotti ;) Lääkäri sanoi että olis hyvä syötää öljyä Hipulle, kun vähä hilseili silla nahka, johtuen karvan vaihdosta kuulemma, ja jopas sattukin kun eilen haettiin just ukon kanssa paketti postista missä oli koiratarvikkeita ja myöskin just sitä pellavaöljyä koiralle. Eli sitä lisätään ruokavalioon nyt sitten. Silmistäkin se mainitti kun ne vuotaa kirkasta, mut sanoi ettei tässä mitään hätää ole kun se on kirkasta se mikä vuotaa, käski vaan putsailla aina jos tulee kökköjä ettei ne ärsytä enempi. 4vkon päästä sitten uudestaan, sit on piikit saatu vähäks aikaa.

Hippu tykkää oirista kauheesti, enään ei ees isot koirat pelota. Ekaks nöyritellään ja annetaan isompien haistella rauhassa ja sit vasta riehutaan, sen se on oppinut ;) Piti kävellä tonne eläinlääkäriin, mutta kun sato aamulla niin kamalasti että mentiin sitten autolla. Tarttee päivällä mennä käveleen vähä enempi. Hippu painaa ruhtinaalliset 3.6kg, vau! 8vkosena se painoi huimat 2kg.. Sen isointa herkkua on maustamattomalla jogurtilla höystetty pentupurkkruoka. Lotraan tota maustamatonta jugua sille joka paikkaan kun oon huomannu et sen maha pysyy hyvänä kun antaa sitä ruuan seassa, ei vedä ripulille ollenkaan vaikka vaihtais ruokaakin. Piimää ostan seuraavaksi sille. Sit se on hauska kun se on syöny ja se tulee kiittään niin koko naama, korvia myöten, on jugrtissa ja ruuassa :D Hauska..

Hippu on kova pureen käsiä, pussatakkaan se ei osaa kun aina pitää mielummin maistaa nenää tai korvia, joten tota mä odotan että koska toi loppuu, kohta sillä alkaa hampaat vaihtuun joten sitä odota kauhulla.. Nyt se nukkuukin tossa mun jaloissa vaikka nukku pitkät yöunet, mahtoko rokotus väsyttää? Uusia temppuja me ei osata vielä, mammalla on ollu pieni motivaationpuutos tässä, joten josko kohta taas opetellaan. Sisäsiisteys opettelu alotellaan ens viikon jälkeen sillain täysin kun ukko on lomalla. Voidaan vuorotellen alkaa kuskaan pihalla eka vähä useemmin. Hyvin se jo pidättää verrattuna siihen miten se ruikki sillon kun se tuli. Yölläkään ei uu enää pisuja eikä kakkoja vaan ekana kun pääsee nukkumahäkistään niin pissalle ja kakalla on päästävä, joten sitten vaan syliin ja juoksemalla ulos pisuille. Kauheesti se tykkää nukkua tuol nukkumahäkissään. Onneks, ei sitten riehu kissojen kanssa yöllä kun kissat kuitenkin touhuaa.

Niin ja oltiin me tosiaan kattomassa niitä agilityn Sm-kisoja, oli hienoo! Voi kun Hipustakin tulis semmonen, tai siis, öh, tuleehan siitä ;) Oli tosi hyvin koulutettuja koiria ja voi sitä riemua kun pääsi juokseen sitä rataa, vaikka hylätty ois tullutkin niin ei haittaa, niin hauskaa niillä oli! Vau, se oli hienoa, sinne mekin tähdätään sitten.. Pitäs vissiin löytää joku pentukurssi, niin vois mennä vähä Hipun kaa tottist harjotteleen tai jotain.. Täytyykin ottaa selvää.

626620.jpg

Rättiväsynyt vauva päässyt soffalle nukkuun :)