Huh hellettä! Kamalan kuuma, ja jep, saan valittaa koska en odottanut kesää sillon talvella koska tykkään talvesta, sateesta ja lumesta. ;) Hellettä sen sijaan inhoon. Tulee pää kipeeks ja ahdistaa. Pirpanan kanssa ollaan touhuttu ulkona ja tavattu muutamaa koiraakin, joista on tullu kaveri. Hippu RAKASTAA lapsia, se on niiiiiiiiiiiin ilonen kun tapaa lapsia ja saa peuhata niiden kanssa. Tänään olin kavereitten kanssa pihassa istuksimassa ja koira oli mukana ja siinä oli myös kaverin perhoskoiranartttu ja sitten siihen tuli tuttuja lapsia ja tää oli heti ihan bestistä niiden kanssa, nuoli naamat ja heittäyty selälleen eteen että ne varmasti silittelis :D Hauska. Lapsetkin tykkäs. Isoja aikuisia tuo vähä aristaa, muutama juoppu tuol keskustassa on tullu leperteleen tälle niin mamman jalkoihinhan se menee piiloon. Eli isot miehet pelottaa, mut naiset ei. Ja lapset on kivimpia ;)

Neiti täyttää huomenna huimat 9vkoa :) Kolme viikkoa enään niin saa rokottaa. Ukollakin on heinäkuussa kesäloma niin pystytään hyvin sillon opettaan lopullisesti sisäsiistiksi, kun voidaan vuorotellen ravata pissittämässä neitiä. Nyt tulee aina ilopissa ja pelkopissa kun pikkunen ei osaa yhtään kontrolloida rakkoaan vielä. Mammakin on vähä piristyny kun on ulkoiluseuraa ja tekemistä vähän enempi. :)

Ja oon ajatellu alkaa harrasteleen itekseni valokuvausta, oon aina pitänyt kauniista sellasista "taide" valokuvista, jospa oisaisin niitä itekkin ottaa, jää nähtäväksi ;) Nyt on viel luontokin kauneimmillaan niin mikäs sen kivempaa. Mulla kun harrastuksia ei kauheesti ole. Käääks, ennen juhannusta tulee tieto siitä koulustakin, pääsenkö opiskeleen. Toivotaan. Hmm..

Pirpana osaa hienosti nuo "Istu", "Tassu", ja "Maahan" -käskyt. Remmissä kun viel kävelis vähä nätimmin, mut ehtiihän tuo. Huomenna on myös punnituspäivä, viikko sitten painoi tasan 2kg, lauantaina kun punnittin niin painoo oli tullu +400g, saa nähä mitä näyttää huomenna. Kauheen hitaasti tuo tuntuu kasvan, koska siitä tulee iso? :D Eivais, pitää nauttia näistä pentuajoista, nää on niin täynnä tohinaa että.