Voi että kun on kaunis päivä. Ihana ilma ulkoilla. Eilen sitten tosiaankin treenasin Hipun kanssa sitä maakuulleen menoa käskylä "Maahan". Oppihan se sen hittolainen, viksu koira :) Nyt se osaa nuo käskyt. EI -käskynkin se osaa mutta tykkää koetella mun ja ukon hermoja ja tottelee vaan sillon kun huvittaa, mutta vauvahan tuo on, ei sitä kaikee jaksa aina totella ;) Tänään heräsinkin aikasin ja oli lähtö kaupungille, oon yleensä Hipun ottanu mukaan joka paikkaan mutta tänään se sai jäädä yksin kotiin, tai yksin ja yksin, onhan sillä seurana nuo kissat. Laitoin sen tohon sen "häkkiin" missä on sanomalehtiä, sen sänky, tilaa vähä leikkiä ja vesikuppi. Ajattelin että parempi että se on siellä sen tunnin-kaks mitä oon poissa kun että reuhuaa täällä kämpässä vapaana. Toi "häkkihän" on siis oikeesti sellanen Biltemasta hankittu kompostihäkki, mikä lie, mut halpa (10e) se oli ja sopii hyvin pirpanan kopiks. No kuitenkin, olin sen kaks tuntia poissa ja kun tulin kotiin niin kopissa ei näy ketään, kopin alareunat oli vaan vähän niinkun taivutettu sillain että sieltä pääsee livahtaan pois ja Hippu nukkuu tyytyväisenä sohvan edessä olkkarissa ja Helmi nukkuun Hipun yläpuolella sohvalla! Kummatkin niin tyytyväisenä :D Kyllä nauratti.

Ja kun osasyynä tohon että laitan sen koppiin kun lähden oli myös se ettei se häiriköis kissoja kauheesti niin että ne hermostuu ja antaa tassua pirpanalle. No eih, kiltisti ne oli tääl ollu, Helmi on ilmeisesti paimentanu Hippua täällä niinkun yleensä, se menee Hipun peräsä koko ajan ja kattelee kauheen tarkasti mitä se duunailee, ja jos tulee hyökkiin liian lähelle niin läppää tassulla. Onneks ei kynsillä. Kyllä noista viel kavereita tulee vaikka aluks mua pelottikin kauheesti.

Superviksu koiruus meillä on, oppii nopiaa. Kunhan nyt oppis tuo hihnassa käveleen vielä. Aluks sekin onnistu hyvin mut nyt parina päivänä jostain syystä se on alkanu tehä sellasta että kävelee muutaman askeleen vierellä ja siitä kiilaa eteen ja jämähtää mun eteen istuun, sit meinaan kompuroida sen päälle ja se lähtee eeenpäin toiselle sivulle ja sieltä kiilaa taas eteen istuun. Tosi rasittavaa käydä sen kans kävelemässä. No onneks ei viel paljoo käydä kuitenkaan, pari kertaa päivässä, ei uskalla viel kauheesti kun rokotuksia ei oo vielä. Odotan kyl innolla että tuo kasvaa tosta, on niin pieni. Kuvia tarttee otta enempi. Hmm.. Tänään ostoksille petpark.fi:iin ukon rahoilla, jipii! ;)