Jep, tänään se alkaa. Koiran koulutus hyville tavoille. Tai ainakin paremmille. Tai jos ihan rehellisiä ollaan niin se alkoi jo eilen. Käytiin läheisessä koiratarvikeliikkeessä, myyjä ihasteli meijän vauvaa kauan, seisottiin siel varmaan puoli tuntia, ainakin! Yhet pisutkin tuli sinne lattioille, niiden pakollisten ilopissojen lisäks. Mut ei se haittaa, täti oli kiltti ja siivos ne ihan ite. Ja namejakin vaan anto. Ostin sieltä sitten naksuttimen. Sillä aloin jo eilen illalla vähän reenaileen, naksu, nami, naksu, nami, naksu, nami, toistin mooooonta kertaa. Kai se sen tajua, kun ukko vähän ajan päästä kokeili sitä ja naksautti niin Hippu juoksi mun luo silmät suurina "missä on MUN nami!? Missä, missä?!?" Pakkohan sille oli nami antaa. No sit alettiin istumaan opetella, sen se oppikin nopeeta. Tassun annonkin oppi äkkiä, ehkä 15min meni kun se tajus nuo kaks, viksu kakara! "Maahan" -käsky on viel vähän hakusessa, sitä harjotella siis tänään. Joka toisella kerralla se meni ja joka toisella ei. Mutta kyllä se siitä. Onhan piskunen vasta 8vko ja 2pvää. :)

Ulkona on kivaa. Harmi kun vasta muutaman viikon päästä saa rokotukset tuo. Odotan malttamattomana että kakara kasvaa, on niin ruipelo viel, jää jalkoihin. Kovasti tuo ulkonakin on menossa, vaikka välillä vähän jännittääkin. Ollaan me kaks koiraakin jo tavattu, toista tavatessa tuli pelkopissa, ja toista uskallettiin mennä haisteleen ja jopa vähän leikittiinkin, hyökittiin ja leikittiin sammakkoa. Kissatkin on alkanu tottuun pirpanan olemassa oloon jo pikkuhiljaa. Vähän niitä viel ärsyttää kun pirpana juoksee ja haluais kovast leikkiä kissojen kans. sit voi tulla tassua, mut ei onneks kovaa.

Ompa tylsää kun ulkona on noin tyhmä sää. Joka kerta kun sinne menee niin joutuu pesaseen tassut ja mahanalustan, yöks. Nyt kirppu vetelee päikkäreitään, mulla on siis hyvää aikaa käydä suihkussa ym. ja sitten mennäänkin ulos, ja sit treenataan. ospa tuo tänään oppis sen makuulle menon, toivossa on hyvä elää!!!

Laitetaas loppuun viel kuva meijän perheestä. :)

626592.jpgSiinä ompi Hippu the Hurja.626594.jpgHelmi poseeraa.

626595.jpgViivi tunkee naamaa kameraan ;)

Semmosia elukoita.